Alles over zwevende houten wandplanken

Alles over zwevende houten wandplanken

Zwevende houten wandplank

Zwevende houten wandplank

Een houten wandplank is een unieke eye-catcher aan de muur. Doordat deze zwevend aan de muur hangt, neemt het weinig ruimte in. Én je creëert extra opbergruimte. Zeer geschikt in de woonkamer om planten of andere accessoires op te zetten, in de keuken voor kruiden & weckpotten, de werk- of studeerkamer voor het opbergen van mappen of boeken, in de badkamer als extra schappen bij uw houten badkameubel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het maakt niet uit in welke ruimte je de wandplank ophangt. Het hout met de natuurlijke kenmerken zoals spiegels en tekeningen voegen sfeer aan elke ruimte. Elke houten wandplank is uniek. Er bestaat simpelweg geen tweede van!

De houten wandplank kun je met behulp van de driedimensionaal te verstellen bevestigingspinnen zelf eenvoudig aan de muur bevestigen. Hulp nodig? Geen probleem! Volg het stappenplan ‘Hoe bevestig je een houten wandplank zwevend aan de muur’, zo hang je je eigen wandplank binnen no-time op!

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden, of bestel nu jouw eigen houten wandplank online!

 

Laat me inspireren »

Ik wil een wandplank bestellen »Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *