Alles over zwevende houten wandplanken

Alles over zwevende houten wandplanken

Toepassingen wandplank

Toepassingen wandplank

Een houten wandplank is multifunctioneel. Ze worden gebruikt onder de tv, als tv-meubel voor bijvoorbeeld de speakers, in een nis of koof waar deze zwevend opgehangen worden of bijvoorbeeld in een kapsalon of schoenenwinkel voor het presenteren van producten.

Zwevende houten wandplank in huis

Een houten wandplank is een blikvanger in elke ruimte in huis. De wandplank hangt zwevend aan de muur. Een eiken boekenplank, massief houten wandplank als schappen in de badkamer of een zwevende plank in de toilet met een waskom erop; de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos!

Houten planken in een nis of koof

In een nis of koof is het ook mogelijk wandplanken zwevend op te hangen. Voor deze toepassing hebben wij een speciaal ophangsysteem ontwikkeld waardoor wandplanken in diverse dieptematen zwevend bevestigd kunnen worden tussen de muren. 

Massief houten schappen in de badkamer

Heb je een kleine badkamer met weinig opbergruimte? Met een paar zwevende houten wandplanken aan de muur creëer je ruimte en voeg je sfeer toe aan de strakke, moderne badkamer. Tevens is het mogelijk een massief houten (boomstam) badkamermeubel te combineren met houten schappen.


Boomstam eiken wastafelblad welke zwevend aan de muur is bevestigd door middel van heavy duty wandbeugels. Interesse? Stuur een email naar info@wandplanken.shop 

 

Houten wandplank in een winkel of horeca

In de retail worden zwevende houten wandplanken ingezet voor het presenteren van nieuwe producten, het uitlichten van acties of aanbiedingen. Zoals bijvoorbeeld in een kapsalon waar houten wandplanken multifunctioneel inzetbaar zijn op ooghoogte van de klant. Of achter de balie waar klanten voordat ze naar huis gaan nog even een product meenemen.


Massief eiken boomstam wandplanken worden in deze kapsalon gebruikt voor het presenteren van producten.

 

Tevens worden wandplanken gebruikt in bijvoorbeeld schoenenwinkels, restaurants voor het tonen van (biologische) producten zoals honing of huisgemaakte jam of het presenteren van cadeaubonnen bijvoorbeeld.

Ben je opzoek naar wandplanken? Neem gerust contact met ons op via email: info@wandplanken.shop voor een prijsopgaaf op maat. De doorlooptijd is gemiddeld 5 werkdagen.

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *